You are currently viewing Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε μια πολιτική αυτοκινήτου που περιλαμβάνει έναν έφηβο

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε μια πολιτική αυτοκινήτου που περιλαμβάνει έναν έφηβο

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα σε μια πολιτική αυτοκινήτου που περιλαμβάνει έναν έφηβο

Οι τιμές των ασφαλίσεων έχουν γίνει η συζήτηση της πόλης, και τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από αυτό που σχετίζεται με τους νεότερους οδηγούς.

Είναι η απόλυτη αλήθεια. Η προσθήκη του έφηβου γιου ή της κόρης σας στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου σας μπορεί να είναι μια πανάκριβη προσπάθεια. Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει καλός λόγος για τις ασφαλιστικές εταιρείες να απαιτούν περισσότερα για μια προσφορά ασφαλίστρων: είναι απλώς επειδή υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος ευθύνης με έναν έφηβο οδηγό αυτοκινήτου, φορτηγού ή φορτηγού!

Προκειμένου ο μέσος Τζο να καταλάβει ακριβώς γιατί αυτός ο νεαρός οδηγός ισοδυναμεί με διπλό πονοκέφαλο – έναν για εσάς και έναν άλλο για τον ασφαλιστικό σας φορέα – έφερα μερικά εξαιρετικά υπογραμμιστικά στοιχεία. Η αναλογία όσον αφορά τα στατιστικά στοιχεία σύγκρουσης που σχετίζονται με την ηλικία μιλάει από μόνη της.

Γνωρίζατε ότι οι έφηβοι οδηγοί ηλικίας μεταξύ 16 και 19 ετών έχουν διπλάσιες πιθανότητες να προκαλέσουν ατύχημα από ό,τι οι έφηβοι ηλικίας 18 έως 19 ετών; Γνωρίζατε ότι οι έφηβοι οδηγοί ηλικίας 16 έως 19 ετών έχουν εμπλακεί σε αυτοκινητιστικές συγκρούσεις περισσότερο από τέσσερις φορές περισσότερο από τους ηλικιωμένους οδηγούς;

Τα γεγονότα σίγουρα γίνονται πιο αποκαρδιωτικά όταν διερευνώνται περαιτέρω στατιστικά στοιχεία.

Το μέσο ποσοστό ασφάλισης αυτοκινήτου αυξάνεται σε ολόκληρη τη χώρα κατά εκατόν πενήντα δύο τοις εκατό με τη συμπερίληψη ενός έφηβου οδηγού. Υπάρχει επίσης ένα άλλο ζήτημα: οι άνδρες έφηβοι είναι ακριβότεροι από τις γυναίκες – με το μέσο κόστος για ένα πρόσθετο έφηβο αγόρι να αυξάνεται εκατόν εβδομήντα έξι τοις εκατό και ο μέσος λογαριασμός για μια πολιτική που περιλαμβάνει ένα έφηβο κορίτσι αυξάνεται εκατόν είκοσι εννέα τοις εκατό. Επιπλέον, η πολιτεία της Καλιφόρνια έχει την υψηλότερη αύξηση στα ασφάλιστρα όταν προστίθεται ένας έφηβος οδηγός – περισσότερο από διακόσια τοις εκατό!

Πώς εξοικονομείτε χρήματα σε μια πολιτική που περιλαμβάνει έναν έφηβο;

Τώρα που τα νοικοκυριά με έφηβους οδηγούς έχουν ενημερωθεί για τα άσχημα νέα, ιδού λίγη ασημένια επένδυση που θα σας βοηθήσει να καταπιείτε το πικρό χάπι. Υπάρχει τεράστια διαφορά στα ποσοστά ασφάλισης μεταξύ εταιρειών και διαφόρων κρατών. Αν και το κοσκίνισμα των πολλών πηγών για τον λαϊκό μπορεί να αποδειχθεί τουλάχιστον ατελές και δυσκίνητο και τρομακτικό στην καλύτερη περίπτωση, ευτυχώς, υπάρχει μια εναλλακτική διαδρομή που επικρατεί.

Συνεργαζόμενοι με ένα έμπειρο, ανεξάρτητο ασφαλιστικό πρακτορείο που έχει άφθονα εταιρικούς πόρους στα χέρια του, θα σας παρουσιαστεί εξατομικευμένη κάλυψη σε ανταγωνιστικά χαμηλότερες τιμές που ενισχύονται από τη σημαντική εξοικονόμηση ποσοτήτων καθώς και από άλλες μεγάλες πηγές εκπτώσεων.

Φυσικά, για να εντοπίσετε την κατάλληλη εταιρεία που εκπληρώνει την υπόσχεσή της, είναι συνετό να αξιολογήσετε τη σχετική απόδοση. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να λαμβάνετε καλές αναφορές για ένα συγκεκριμένο μέρος – από εκείνους που είναι ικανοποιημένοι πελάτες. Μετά από αυτό, είστε ελεύθεροι να απολαύσετε τα οφέλη κάλυψης μιας εξαιρετικής διαδρομής! Καλή τύχη και καλό ταξίδι!

Leave a Reply